top of page

Mijn nagels en voeten werden heel netjes verzorgd. Ik kom zeker terug.

Maria

Zeer vriendelijk, nieuwe tips geleerd. Marc kijkt samen met jou hoe eventuele aanpassingen op het werk (bureau, stoel,...) kunnen helpen

Sofie

Ik was helemaal verkrampt van schouders tot nek.Hierdoor had ik ondraaglijke hoofdpijn. Marc heeft de spieren van mijn schouders tot mijn nek en achterhoofd losgemaakt. Dit was wel pijnlijk! Maar daarna sloot hij de behandeling af met een ontspannende Chines HNS massage. Heerlijk! Tegen alle verwachtingen in goed geslapen en opgestaan zonder spierpijn en zonder hoofdpijn! Bedankt Marc.

Els

Yourtime is zo een heerlijke plek om naartoe te gaan!! Marc heeft een zeer aangename praktijk waar je meteen tot rust komt. Hij werkt echt met hart en ziel, luistert naar je verhaal en helpt mee zoeken naar oplossingen voor je fysieke klachten. Zijn holistische aanpak was zeer vernieuwend en ook verhelderend voor mij. Ik heb enorm genoten van de sessies voetreflexologie. Marc geeft veel uitleg en laat je je eigen lichaam beter begrijpen. Deze reeks heeft mij vooral geholpen op vlak van stress en energie. Ik ben blij deze praktijk te hebben ontdekt! Het is echt een absolute aanrader!!

Babs B

Bedankt! Je bekijkt de zaken heel anders en dat helpt me om gemotiveerd aan mijn problemen te werken. Ook dank voor de doorverwijzing.

Hilke

Ik ken niet veel plaatsen waar je een goede massage kan laten doen zoals je het echt graag hebt. Ik ben nogal veeleisend en wil het graag aangepast aan mijn wensen. Bij Marc geen probleem. Ik kijk er maandelijks naar uit!

Elodie

De cranio was heel speciaal. Ik weet niet zo goed wat me het meest raakte: de absolute rust en geborgenheid, de emoties die loskwamen of wat het met me gedaan heeft de dagen nadien. Ik ben compleet verrast. Voor herhaling vatbaar!

C.

Dank voor de goede zorgen!

Marleen

Prima pedicure. Ook dank voor de manicure en het lakken van mijn teennagels. Wel uniek dat een man dit doet. Is eens wat anders.

Ik kom zeker ook eens terug voor een massage en de voetreflexologie.

Bea

De craniosacraal bij Marc is heel intens. In alle rust en zonder tijdsdruk. Ik koos voor anderhalf uur. Ik was vergeten wat het met je doet als iemand je écht aanraakt en voelt. Het maakte wel wat los (emoties), maar het deed echt deugd!

Séverine

1 / 1

Please reload

bottom of page