0495 73 08 14                   © 2019 Marc Sergeys

Bedankt! Je bekijkt de zaken heel anders en dat helpt me om gemotiveerd aan mijn problemen te werken. Ook dank voor de doorverwijzing.

Hilke

Ik ken niet veel plaatsen waar je een goede massage kan laten doen zoals je het echt graag hebt. Ik ben nogal veeleisend en wil het graag aangepast aan mijn wensen. Bij Marc geen probleem. Ik kijk er maandelijks naar uit!

Elodie

De cranio was heel speciaal. Ik weet niet zo goed wat me het meest raakte: de absolute rust en geborgenheid, de emoties die loskwamen of wat het met me gedaan heeft de dagen nadien. Ik ben compleet verrast. Voor herhaling vatbaar!

C.

Dank voor de goede zorgen!

Marleen

Prima pedicure. Ook dank voor de manicure en het lakken van mijn teennagels. Wel uniek dat een man dit doet. Is eens wat anders.

Ik kom zeker ook eens terug voor een massage en de voetreflexologie.

Bea

De craniosacraal bij Marc is heel intens. In alle rust en zonder tijdsdruk. Ik koos voor anderhalf uur. Ik was vergeten wat het met je doet als iemand je écht aanraakt en voelt. Het maakte wel wat los (emoties), maar het deed echt deugd!

Séverine

Your Time is wel goed als naam. Ik kreeg echt wel het gevoel dat alle tijd even voor mij was. Had ik echt even nodig. Ik voelde me heel erg op mijn gemak tijdens de ontspanningsmassage. Geweldige handen!

Heidi

De triggerpointmassage heeft niet echt geholpen. Misschien moet ik het meerdere keren laten doen, maar het is best wel wat pijnlijk ... 

Karine

Super professioneel. Ik dacht gewoon voor een massage te komen om mijn klachten wat te minderen, maar kreeg veel meer: zoeken naar de oorzaak, uitleg, stretchoefeningen voor thuis. Waw!

Amber

Prima dieptemassage! Zou tof zijn mocht je ook hotstone doen :)  

Els

1 / 4

Please reload